Vorige wedstrijden:

De Leeuwkens A - Asse z 2002 A : 3 - 0
Asse z 2002 B - De Leeuwkens B : 3 - 2

Volgende wedstrijden:

Steenhuffel A - Asse A
Zaterdag 16 December 2017 19:30u

Steenhuffel B - Asse B
Zaterdag 16 December 2017 19:30u

WEGBESCHRIJVING

Vanuit Brussel en Zellik

U verlaat de autosnelweg in Zellik (afrit ) en u neemt de Pontbeeklaan richting Asse. U volgt de Steenweg tot Boekfos. U rijdt links de Boekfos in. Aan de eerste rotonde neemt u de tweede straat rechts en volgt (klimmend) de Parklaan. Aan de volgende rotonde gaat u rechtdoor en u blijft de Parklaan volgen tot voorbij restaurant Waalborre. In de bocht slaat u rechts af de doodlopende straat in. Deze straat is het verlengde van de Bergestraat. De voetbalterreinen bevinden iets verder op de rechterkant. U volgt de Parklaan tot voorbij restaurant Waalborre. In de bocht slaat u rechts af de doodlopende straat in. Deze straat is het verlengde van de Bergestraat. De voetbalterreinen bevinden iets verder op de rechterkant.


Grotere kaart weergeven

Vanuit Hekelgem en Opwijk

U volgt de N9 richting Brussel. U kruist de Nieuwstraat (richting E40 en Ternat) en bereikt iets verder het Gemeenteplein van Asse. Driehonderd meter verder neemt u dan, ter hoogte van Catoir bvba, een grote stoffen- en verfwinkel op de rechterkant, de eerste straat rechts. U rijdt de Boekfos in. Aan de eerste rotonde neemt u de tweede straat rechts en volgt (klimmend) de Parklaan. Aan de volgende rotonde gaat u rechtdoor en u blijft de Parklaan volgen tot voorbij restaurant Waalborre. In de bocht slaat u rechts af de doodlopende straat in. Deze straat is het verlengde van de Bergestraat. De voetbalterreinen bevinden iets verder op de rechterkant.


Grotere kaart weergeven

Vanuit Ternat

U volgt de N285 richting Asse. Ter hoogte van het Ascanusinstituut (Nieuwstraat 72) slaat u rechtsaf. U volgt de Bloklaan (voorbij het OLV-ziekenhuis) en aan de eerste rotonde gaat u rechtdoor en volgt de Boekfos. Aan de volgende rotonde neemt u de eerste straat rechts en volgt (klimmend) de Parklaan. Aan de derde rotonde gaat u rechtdoor en u blijft de Parklaan volgen tot voorbij restaurant Waalborre. In de bocht slaat u rechts af de doodlopende straat in. Deze straat is het verlengde van de Bergestraat. De voetbalterreinen bevinden iets verder op de rechterkant.


Grotere kaart weergeven

Vanuit Meise en Brussegem

U volgt de Assesteenweg tot aan de rotonde. U rijdt door het industriepark van Mollem. Aan de rotonde gaat u rechtdoor en u volgt de Huinegem. U bereikt het Gemeenteplein van Asse en slaat linksaf. U volgt de N9 richting Brussel. Ter hoogte van Catoir bvba, een grote stoffen- en verfwinkel op de rechterkant, slaat u rechts de Boekfos in. Aan de eerste rotonde neemt u de tweede straat rechts en volgt (klimmend) de Parklaan. Aan de volgende rotonde gaat u rechtdoor en u blijft de Parklaan volgen tot voorbij restaurant Waalborre. In de bocht slaat u rechts af de doodlopende straat in. Deze straat is het verlengde van de Bergestraat. De voetbalterreinen bevinden iets verder op de rechterkant.


Grotere kaart weergeven